SELAHADDİN EYYUBİ ANADOLU LİSESİ

Vizyon: Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp rehberlik hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.

Başarılar:

Saatler: 08.00-15.10
Yabancı Dil: İngilizce / Fransızca
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (414) 553 16 60

WEB - https://siverekseyyubial.meb.k12.tr

Adres - Karakoyun mahallesi Güverti Küme evleri No11A

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Karakoyun Mah. Selahaddin-i Eyyubi Bulvarı (Urfa yolu üzeri 5 Km Gülpet Dinlenme Tesisleri arkası) No:40C Siverek

Adres - Karakoyun mahallesi Güverti Küme evleri No11A

Ulaşım İlçe merkezinden hareket eden Hastane seferi yapan şehir içi minibüslerle okulumuza ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 7 Km